CULINARE Esti pe: Home » Culinare

Cunosti o intamplare sau ceva uimitor din lumea pescuitului? Apasa AICI sa putem afla si noi...

  • Sos de mustar

    INGREDIENTE

    100g mustar

    1 legatura tarhon

    1 ardei iute

    apa, sare, piper

     

    MOD DE PREPARARE

    Se taie t

    Johnny 24.11.2012
  • Raci fierti

    Inainte de a prezenta modul de pregatire al racilor, trebuie sa stiti ca atunci cand cumparati sau faceti rost de raci, acestia trebuie neaparat sa fie vii. Daca racii sunt morti, carnea acestuia

    Echipa ghidul-pescarului 28.10.2011
  • Salata cu cartofi si somon afumat

    Ingrediente:

    6 cartofi
    6 castraveti acri
    4-6 fileuri de somon afumat
    1 galbenus
    2 lingurite mustar
    100 ml ulei
    z

    ANA 23.07.2011
  • Sos de mere

    Ingrediente:

    1/4 kg de mere,
    50 ml smintina,
    20 g faina,
    25 g unt, o lingurita
    zahar,
    zeama de lamiie,
    patrunjel verde,
    telina v

    Dan34 09.05.2011
  • Chiftele de peste cu susan

    INGREDIENTE

    700 g peste
    4 cepe mari
    2 morcovi mari
    10 boabe de piper negru
    2-3 foi de dafin
    1 ou
    1 lingura pesmet c

    ANA 14.04.2011
  • Sos de castraveti si marar

    INGREDIENTE:

    1 – castravete
    1 – cana smantana
    1 – lingura suc de lamiae
    1 – lingura ceapa tocata marunt
    1 – legatura

    adi28 08.03.2011
  • Peste cu cartofi si ceapa

    INGREDIENTE

    750 g. peste, 2 buc. ceapa, 800 gr. cartofi, 300 g. rosii, 1 lingura otet sau 1/2 lamaie, 4 linguri unt sau 6 linguri ulei

    MOD DE PREPARARE

    Goldfish 01.03.2011
  • Chiftele de peste cu sos de maioneza

    Ingrediente:

    500 gr. peste (este de preferat peste cu carne alba)
     4 linguri mazare din conserva
    1 felie paine inmuiata in lapte
    1 lingura faina

    visual 04.02.2011
  • Bors de peste-usor

    Ingrediente
    1 kg peste , 1 ceapa , 2 cartofi , 2 morcovi , 1 telina , 4 rosii (din conserva) , 1/2 I zeama de varza , leustean , sare si 1 lingurita de hrean ras amest

    visual 03.02.2011



  • Bocanci militari