Bine ati venit pe site-ul www.ghidul-pescarului.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile termenilor si conditiilor de utilizare, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii acestui site accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a site-ului ghidul-pescarului.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului ghidul-pescarului.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia.

Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.

INSCRIERE. Pentru a putea publica articole si a avea acces la toate articolele si informatiile din paginile acestui site trebuie sa completezi in formularul de inscriere de pe pagina CREAZA CONT, cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale, clare si complete. Vei fi avertizat ca trebuie sa actualizezi aceste date de cate ori intervin modificari. In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false, incomplete sau depasite, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.
Toate informatiile care te pot identifica (nume, adresa, adresa de email etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, echipa pescuit-online.ro va administra datele personale pe care ni le furnizezi despre tine in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in acest Acord.
Informatiile fara caracter personal pe care ni le comunicati si care se refera la preferintele dumneavoastra, interesele principale si pasiunile dumneavoastra sunt utilizate pentru a crea si a va propune subiecte, informatii si servicii adaptate gusturilor dumneavoastra.
Este posibil sa obtinem informatii in mod automat, dar care nu pot fi in nici un caz asociate vreunei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser pe care il utilizati, la platforma computerului dumneavoastra si la numele domeniului prin care aveti acces la site-ul nostru.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Esti de acord ca stergerea datelor tale personale va fi urmata de stergerea contului tau din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile site-ului ghidul-pescarului.ro.

CONDUITA ONLINE. Devenind membru al ghidul-pescarului.ro, esti de acord ca:
* esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.
* Nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
* Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
* Nu vei include in profilul tau numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane.
* Nu vei introduce pe site fotografii care contin nuduri, informatii confidentiale sau care au copyright. Administratorii ghidul-pescarului.ro isi rezerva dreptul de a respinge orice fotografie care nu respecta aceste restrictii.
* Nu vei folosi site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri
* Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
* Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit, fara acordul lor prealabil.
* Nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
* Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
* Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, fisiere sau programe menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze functionarea hard/soft a calculatorului.
* Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
* Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori. Echipa ghidul-pescarului.ro isi rezerva dreptul, dar fara a avea obligatia, de a monitoriza eventualele dispute dintre utilizatori.

PREVEDERI GENERALE. Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site.