Dimensiunea maxima a imaginii de 50kb. Tipul imaginii .jpeg, .jpg, .pjpeg, .gif, .png

Creaza-ti un cont pe www.ghidul-pescarului.ro si vei beneficia de avantajele de a fi membru al acestui site!

Avand un cont valid pe www.ghidul-pescarului.ro, ai posibilitatea sa publici articole, fotografii, anunturi, etc. De asemenea ai acces la toate rubricile si paginile acestui site, poti participa la concursuri sau promotii si vei fi permanent informat de noutatile aparute, prin sistemul de newslettere trimise periodic catre adresa ta de email.

Pentru a deveni membru al www.ghidul-pescarului.ro este necesar sa urmezi cativa pasi:

Completeaza formularul alaturat (Campurile cu * sunt obligatorii). Datele furnizate trebuie sa respecte cerintele din sectiunea Confidentialitate

Adresa de email - Acest camp trebuie completat cu adresa ta de email. Adresa trebuie sa fie una valida.(Ex.:nume@ghidul-pescarului.ro). Aceasta adresa o vei folosi pentru a te conecta ulterior la contul tau.

Dupa completarea formularului si trimiterea datelor catre noi, un link de activare va fi trimis catre adresa ta de email. Contul va fi activ, numai dupa ce vei accesa acest link. De asemenea, o data cu datele de logare iti va fi trimis si un cod, necesar in eventualitatea in care nu poti utiliza linkul de activare. Codul poate fi trimis pe adresa noastra de email sau sa fie comunicat telefonic, insotit de solicitarea de activare pentru adreasa de email corespunzatoare contului. Daca acesta corespunde adresei de email si a contului creat de tine, un administrator va activa contul in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim si va asteptam alaturi de noi !